Je správne podceňovať nepriateľa ?

Jedna s hlavných vecí, ktorá vytvára výhodu pre nepriateľa v športe je podceňovanie súpera. Ak ho podceníme je viac ako pravdepodobné, že naše prekvapenie využije pre svoju "nečakanú" výhru. Tak prečo našeho Nepriateľa podceňuje a dokonca v jeho prítomnosť neveríme?


Ako by sme všetci prežívali Deja vú a pritom si to neuvedomovali. To čo sa momentálne deje sa už dávnejšie stalo. Presnejšie v Raji teda pri stvorení sveta. Keď diabol ponúkol človekovi poznanie dobra a zla. Teda vidieť to čo vidí Boh. Byť ako samotný BOH. Uha no kto by odmietol? Vieme, však ako to dopadlo no pritom robíme to isté. Neprišlo ponaučenie?

Nepripadá vám, že aj dnes nám Nepriateľ teda diabol ponúka byť ako Boh. Rozhodovať či budem chlap alebo žena, či budem orientovaný na opačné pohlavie či to na to vlastné, čo majú deti vedieť o sexe,.... Nezdá sa vám to až príliš okaté?
V moslimských krajinách budú logo futbalového tímu Realu Madrid prezentovať bez kríža na kráľovskej korune. Do hláv našich detí chcú prostredníctvom sexuálnej výchovy dať obrazy a myslenie, že sex je len niečo fyzické a ak na to dostaneš chuť ako na pohár vody tak si to zoberieš. Veď sex je akt najbližšieho zblíženie manželov (dvoch ľudí, ktorý sú spojený do konca svojho života). Jeden je darom pre toho druhého. Keď sa ona a on chcú dať navzájom a pritom hľadia na toho druhého. A čo tam vlastne učiť deti chceme?? Veď každé zvieratko vie čo ma robiť ak chce mať potomstvo. Ako si mi ušla myšlienka načo to je celé dobré. Vlastne ja tam nič dobré nevidím!

Český raper s menom REVOLTA mál skvelú myšlienku s Adamom. Išlo o projekt s názvom "Seberevolta" jej hlavnom myšlienkou bolo ako zdravé stravovanie tak pracovať na sebe a robiť to čo ťa baví. Teda aby mladý človek len tak neprenudili svoj život ale tvrdo makal na sebe a potom robil čo ho v živote robí šťastným. Perfektná myšlienka ktorej som sa osobne stal hrdý fanúšik. Ako si sa to nepáčilo Nepriateľovi a tak stiahol Revoltu na cestu Ilumináta a peniaze ako aj sláva zo zviedli s cesty.

Hriech ako aj samotné konanie začína v našej mysli. Prečo nám Boh povedal, že na manželku svojho blížneho ani nepomyslíš. Lebo už vtedy si s ňou scudzoložil vo svojom srdci. Preto ak si vytváraš obrazy v hlave už si na 90% ten hriech vykonal. Samozrejme ak je to vedome.

Diabol neodišiel on sa nevzdáva, a to že ho podceňujeme alebo v neho neveríme mu len hraje do karát. Otvorme oči a bojujme na silnejšej strane. Na strane Boha.
Všetko začína tak nenapadne v maličkostiach teda posúvaním hraníc tolerancie viď príklad  s krížom a skončiť to môže utláčaním či prenasledovaním kresťanov alebo aj oveľa horšie. Robíme až príliš veľa kompromisov na miestach kde sa robiť nemajú. Rozhodnúť sa treba ale dnes kam sa chcem pridať. 



"Vo vzťahu k diablom sa ľudia môžu dopustiť dvoch rovnako závažných chýb. Prvá je neveriť v ich existenciu. Druhou chybou je v ne veriť a súčasne mať o ne prílišný a nezdravý záujem."
-- C. S. Lewis --



#BOH #diabol #sexualna vychova #zlo #dobro

Facebook stránka -- https://www.facebook.com/ljhkn2bdz.blogspot.sk -- najnovšie správy o nových príspevkoch na blogu



Komentáre