Prečo muži neplačú; a robia prvé kroky vo vzťahu ?

Neplakať znamená byť chlap. 

Určite ste kývli hlavou ale či smerom "hore a dole" alebo "doprava a doľava". Tak to vážne neviem. Jedno ale viem, že už keď by to na nás prišlo nechceme byť videný pri čine. Dôvody sú prosté. Ochranca, živiteľ, vzor, sila, hrdosť, česť, bojovník tak k týmto prívlastkom muža sa istotne nehodí plač. Preto, že je reprezentovateľ aj slabosti, citlivosti. Nie aby to boli nepotrebné vlastnosti no nehodia sa k tvrdému chlapovi.

Prečo?

Tu sa nám začína pretínať odpoveď aj druhej otázky "prečo máme robiť prvé kroky vo vzťahoch" my chlapi. Začal by som počiatkom vzťahu teda oslovením dievčiny. Už v tejto prvej fáze môže nastať sklamanie - odpoveď "NIE", teda aj možný plač v konečnom dôsledku, no Pán Božko to zariadil tak, že u nás to vyvoláva niečo iné ako by vyvolalo u nežnejšieho pohlavia, nás to zoceľuje a stávame sa viac chlapmi, ktorý sa nebojí zápornej odpovede a aj prvé nie neberieme ako nie.

 
Druhá fáza ísť s citmi von (povedať "mám ťa rád"). Aj táto fáza sa môže skončiť nazvime to záporne tak ako tretia (prvý bozk), štvrtá (ľúbim ťa)..... a koncová (vezmeš si ma?). Ani nie možno koncová ale veľmi rozhodujúca. Ak by pri každom skončení "záporne" mali plakať tak istotne by sme sa chlapmi nevolali. Čí myslíte, že áno?


Ja myslím, že určite nie.. Dať sa celý do rúk niekoho koho poznáte pár mesiacov a nevedieť ako to dopadne. Skočiť do neznáma a nevedieť na 100%, že sa otvorí padák. Povedať prvý, že bez Teba neprežijem. Tak TOTO je chlapské.


"Svet bez chlapov by bol riadne nudný. Rovnako tak svet bez žien by bol suchý bez preplakaných nocí, ktoré majú neskonalú hodnotu."



Facebook stránka -- https://www.facebook.com/ljhkn2bdz.blogspot.sk -- najnovšie správy o nových príspevkoch na blogu

Komentáre