Ženská hlúposť; či chlapská nečesť ?

Kde nastáva problém? 

Sťažovať sa na "dnešnú dobu" je ozaj dosť pokrytecké, keď že my tvoríme túto dobu. My tvoríme na to čo dnes veľa ľudí používa ako  nepriestrelnú výhovorku takmer na všetko. Používame to aj na otázku sexuality u mladistvých ak sa im tak dá povedať. Dievčatá či chalani vo veku od 10 rokov sú podľa mňa nevyzreté deti (nie všetci, česť výnimkám) .


Normalita sama o sebe je to čo koná väčšina ľudí. Položme si teda otázku či je skutočne normálne aby tínedžeri (mladistvý) chodili neskoro v noci po meste opíjali sa a vystrájali veci za ktoré nie sú schopný niesť plnú zodpovednosť. A teraz nehovorím o prevrátených košoch, posprejovaných budovách aj ja som bol ich veku a nebol som žiaden anjel, to im vyčítať nemienim pokrytcov chodí po svete bez tak hojne.

Hovorím o "randení" detí, o neviazanom sexe, o tom ako je normálne rozprávať na obed v TV o tom ako je v poriadku svojmu desať ročnému synovi pribaliť do prvej peňaženky prezervatív. A pritom rozprávať aby sa stal zodpovedný muž. Zodpovedný muž je ten čo si ide užiť, čo nevie ovládať svoje zvieracie pudy, čo rozdá všetko čo má prvej a nie jedinej? To snáď nemyslíte vážne milé televízie, milý rodičia! A my sa čudujeme, že je toľko rozvodov. Myslíte si, že jedného krásneho dňa sa chlap (po svadbe ak nejaká bude) zobudí a bude verný jednej?
Ak bol vedení k tomu, že kondóm všetko po rieši resp. zabráni "problému" (otehotneniu)?

RANDENIE

Vrátim sa k randeniu a nie len detí ale aj mladých ľudí. Veľa žien si myslí, že si chlapa udrží tým, že mu po mesiaci, dvoch, troch, polroku či po roku dá všetko. Všetko myslím sex, a ak sa tak nestane tak odíde za inou, ktorá mu to dá. Tak toto sa inak ako ženská hlúposť nazvať nedá. Prepáčte dámy, slečny a dievčatá. Mužov láka tajomno a nie len mužov, chce to čo nemôže dostať, nad čím sa musí poriadne nadrieť.

Ak to dostane dá si nový cieľ a dosiahnutý skôr či neskôr zabudne lebo chce dobývať nedobytné. Existujú aj tú výnimky ale je ich ako za hrsť fazuli, rovnako je aj toľko chlapov a ak hovorím myslím skutočných chlapov. Tým to sa dostávam k ďalšej časti tohto príspevku.

ČESŤ

Chlapy a dnešná ich česť. Chlap sa problémov nebojí a za svoju česť je ochotný aj život položiť. Česť sa v dnešnom svete stratila a vídať ju len zriedka ako dúhu po letnom daždi. Chlap nie je ten, čo "nabúcha" dievča a potom sa tvári ako by pritom nebol. Kam to spejeme, že prvé čo muž urobí keď sa od nej dozvie, že je tehotná je, je to, že ju pošle na potrat. Choré a nič spoločné so chlapskou cťou. Na to si mal myslieť keď si si to "užíval" (aj ona samozrejme nie je v tom nevinne). Teraz by si to mal prijať ako chlap a čo si navaril tak to si aj zjesť!

Myslíte, že 12 ročný chlapec je schopný prijať toto chlapsky? Keď sa nieje schopný postarať ani len o seba a nie to ešte o ženu s jeho dieťaťom. Veď on sám je dieťa. S toho vyplýva jediné tak ako alkohol je od 18nástich rokov každý vieme prečo tak aj SEX nie je pre deti. Tak sa nehrajme na zodpovedných rodičov, ktorý pribalia deťom kondómy k desiatim ale vysvetlime, že na sex majú ešte čas a že to nie je žiadna hračka s ktorou sa môžu "bezpečne" hrať s dievčatami.

"Nesnažte sa stať mužom úspechu, ale radšej mužom hodnoty."
 A. Eistein

"Krása ženy nie je v šatách, ktoré nosí, v postave, ktorú má a ani v spôsobe akým si češe vlasy. Krása ženy musí byť v jej očiach, pretože tie sú bránou k jej srdcu, miestu, kde sídli láska." 
Anonym 


#pohlavie #chlap #žena #krása

Facebook stránka -- https://www.facebook.com/ljhkn2bdz.blogspot.sk -- najnovšie správy o nových príspevkoch na blogu

 

Komentáre