Čo ženy chcú: no priťahuje ich opak !

Chceš vedieť, čo ja som sa dozvedel až vo svojich 21vých rokoch. 

Čo popiera všetko čo si sa v detstve učili a vtĺkali ti do hlavy a skoro každá žena poprie ale je to pravda? Niečo čo ti možno zmení život tak ako mne? Bude ťa to stáť len 5 minút no ušetríš roky svojho života ak si milý, zlatý, chutný, slušný a pod. ako hovorili do nedávna aj mne teda trpíš syndrómom dobrého chlapca.




Hľadal som odpoveď na tieto otázky zhruba 3 roky. Skúšal som všetko počnúc od toho čo som videl v telke teda romantiku, rozprávky, telenovely, rodinné a rôzne žánre. Presnejšie som skúšal ako zbaliť ženu. Vo filme sa všetko hrá na tému princ a princezná všimli ste si kľúčové slovo a to je "hrá". Presne tak to som si nikdy nevšimol ani ja. Veril som niečomu čo si ľudia radi pozrú v telke no v reály chcú presný opak, a tak pravda je úplne inde.

 

Čomu som veril

Hlavne čomu som veril je, že ak nebudem nadávať, piť, a chovať sa ako "grondaľ" teda nezdvorilé "prasa". Že bude horúci tovar pre ženy a, že si budem môcť vyberať lebo po mne pôjde každá žena. Veď každá žena to aj tvrdí počnúc od mamy, sestry, kamošky, babky...a pod.


No opak je pravdou platí aj tu. Pýtate sa prečo, no tak to som sa pýtal aj ja. Nedávno som sa dozvedel aj odpoveď. Ženy majú v sebe algoritmus - ja ho volám "vychovávať" ináč povedané aj meniť. Materinský cit, ktorý chce vychovávať deti najmä tie svoje ale tento algoritmus majú od narodenia. U niektorých žien sa to prejavuje až budzeráciou (t.j. dominantná je vo vzťahu žena). A tak chcú meniť aj nás resp. si myslia, že nás zmenia (mužov) niekedy tomu tak aj je ak je muž pod papučou (spomínaná buzerácia). My sa však dokážeme zmeniť len ak chceme a to len vďaka láske.


 

Stelesnené dobro

Povedzte dá sa na slušnákovi niečo meniť? Veď je stelesnené dobro - nenadáva, nevie sa poriadne nahnevať, nefajčí, ani muchu by neublížil a nie to ešte zabil kuru do polievky. Ženy chcú muža, ktorý je iný ako ostatný a to hlavne, že je mocnejší ako ostatný. Musia sa uistiť, že ich potomok bude životaschopný jedinec a že ju dokáže skrotiť a hlavne uspokojiť aj v posteli.



Mladé ženy chcú "tvrdých" chlapov čo sa neboja povedať svoj názor. Gentlemani vymreli ako oni sami tvrdia tak načo ich presviedčať o opaku. Chcú zažiť adrenalín, dobrodružstvo. A dobrý chlapci sú len na vyplakanie ak ju ten tvrdý odkopne. A dúfať, že sa žena ponaučí je rovnako ako počúvať porno v rádiu. Raz bude chcieť slušného, gentlemana ktorý jej bude nosiť kvietky, bonboniéry ale to už bude mať dva deti na krku a obrúčku na prste ak.

Jasná vec, že sú aj výnimky ale to sú podľa mňa v tom, že žena sa stáva dominantnejšou a mužovi to neprekáža lebo chce sa nechať viesť. Uhhh až ma zamrazilo tá predstava aby muž nebuchol po stole a aj keď povedal blbosť išiel a urobil to lebo jeho slovo má väčšiu váhu ako celý svet.

Ak chceš ženu tak si v žiadnom prípade nedávaj rukavičky a už v žiadnom prípade servítku pred ústa. Povedz čo si myslíš a nerozmýšľaj, že čo si o mne pomyslí nech si myslí čo chce. Občas sa na ňu vykašli a choď s kamošmi na pivo. Ukáž, že ty si "šéfe" ako by povedal môj kamoš. Niekedy jej daj pocítiť, že nie je jediná čo by s tebou išla do vzťahu ale NEPODVÁDZAJ si chlap tak ak jej povieš, že ju ľúbiš tak ľúb len ju.

Nechajme sa chlapi meniť láskou a budeme mať to po čom túžime rovnako ako ženy a to nádherné manželky, krásne deti a boží život.


"Nikdy neexistovali žiadne princezné a ich rytieri či princovia to boli len dohodnuté partnerstvá pre pokoj v krajine či jej blahobyt. Skutočná rozprávka začne až po svadbe a to že budete bojovať dvaja jeden za toho druhého. A ako šťastná rozprávka aj tá vaša skončí šťastne."


#chodenie #balenie #zvádzanie #randenie #vzťah #láska #zlýchlapci #pravda

Facebook stránka -- https://www.facebook.com/ljhkn2bdz.blogspot.sk -- najnovšie správy o nových príspevkoch na blogu

Komentáre