Ako rýchlo sa stane nenormálne normálnym?

Normálne vs. nenormálne

Je fascinujúce, či skôr neuveriteľné ako sa niečo čo sme do dnešného dňa považovali za normálne stane zajtra už nenormálnym a naopak.

Homosexuály, gayovia, lezbičky, teplý, teplé a pod. výrazy členov tejto spoločnosti voláme tých, ktorý sa vrámci svojej sexuálne orientácie orientujú na rovnaké pohlavie.  Do nedávna neprípustné, akonáhle známy človek vyhlásil o sebe, že je homosexuál jeho knihy, pesničky okamžite prepadli v rebríčkoch. Prečo no preto, že to nie je v poriadku. No dnes sa to zdá byť "najnovší hit" sezóny.

Nechápem a nikdy nepochopím ako to môže byť normálne. Nie len, že je to proti prírode, Bohu ale aj vrámci zachovania vlastnej existencie svojho rodu.

Jedny to volajú choroba, iný on/ona za to nemôže podstate majú všetci pravdu. Napíšem hneď prečo. Ak by sme si to nesnažili obrátiť na normalitu (registrované partnerstvá a pod..) a zaoberali prečo to vzniklo a prečo v takom hojnom množstve. Či chceme či nie pravdu máme rovno pred nosom. Je ním neviazaný sex. Poviete si čo za somarinu napísal. Somarina by to bola ak by to vo väčšine prípadov práve ním nezačína.


Ako ??

No výsledkom neviazaného sexu je nezrelosť mladých ľudí ktorý si chcú "užiť" uspokojiť sa ako nejaký psíček, keď na neho príde ruja. Slušnejšie nazvané - nezodpovedné chovanie nie len mladých ľudí bohužiaľ. Táto nezodpovednosť pokračuje slobodnými mamičkami a tam tá sebeckosť pokračuje. Väčšina z nás má ocka a mamku tak prečo toto právo ktoré ma čoraz menej detí berieme dobrovoľne svojím deťom ??

Tieto deti automaticky nedostávajú to čo by mali lásku od mami a tvrdú ruku otca ktorá však vie aj poklepať po ramene a povedať výborne synu či si kočka dcéra moja. Toto tým to deťom chýba tak sa nečudujme, že nemajú dva vzory podľa ktorých získava a načerpáva lásku. Berie si s nich príklad čo je skutočná láska dvoch ľudí muža a ženy.

Čudujeme sa že po svete behá viac zabijakov, vrahov, pedofilov, homosexuálov a "spratkov", ktorý nevedia čo od rozkoše. Oni za to skutočne nemôžu stali sa len obeťami sebeckosti dvoch ľudí tak ako majú rozdávať lásku ďalej no ako..?? Veď každý pri neviazom sexe chce urobiť dobre len sebe a hotovo...



"Sebci tvoria tmavý tieň okolo seba samého a ten im zacláňa výhľad, aby boli schopní vidieť aj ostatných ľudí, ktorí stoja možno hneď vedľa nich."


Facebook stránka -- https://www.facebook.com/ljhkn2bdz.blogspot.sk -- najnovšie správy o nových príspevkoch na blogu


Komentáre